آموزش پروتکل Ethernet از تئوری تا عمل – طراحی برد‌های قابل اتصال به شبکه اترنت

0
116
آموزش پروتکل Ethernet از تئوری تا عمل – طراحی برد های قابل اتصال به شبکه اترنت
آموزش پروتکل Ethernet از تئوری تا عمل – طراحی برد های قابل اتصال به شبکه اترنت

با توجه به اینکه مطالعه و پیاده سازی پروتکل Ethernet در چارچوب مفهوم شبکه‌های کامپیوتری صورت می‌پذیرد و به منظور به دست آوردن شناخت و درک کافی از عملکرد این پروتکل، آشنایی با مفاهیم شبکه‌های کامپیوتری لازم می‌باشد. در فصل دوم این مقاله به مرور مفاهیم، اصطلاحات و تجهیزات رایج مورد استفاده در شبکه‌های کامپیوتری می‌پردازیم.

 

آموزش پروتکل Ethernet از تئوری تا عمل – طراحی برد های قابل اتصال به شبکه اترنت
آموزش پروتکل Ethernet از تئوری تا عمل – طراحی برد های قابل اتصال به شبکه اترنت

در فصل سوم تاریخچه پیدایش تکنولوژی Ethernet، شرکت‌ها و افرادی که در توسعه این پروتکل نقش داشته‌اند و همچنین روند تکامل این پروتکل به شکل تاریخ‌مند برسی می‌شود. در ابتدای فصل چهارم، اصطلاحات و واژه‌هایی که در ارتباط با شبکه‌های کامپیوتری و پروتکل اترنت کاربرد دارند و می‌توان آنها را به وفور در مقالاتی که در مورد این پروتکل نوشته شده است و در دیتاشیت  قطعات مرتبط با این پروتکل مشاهده نمود، در یک جدول جمع آوری شده است.

مدل OSI و مدل TCP/IP

در ادامه این فصل در مورد دو مدل رایج برای توصیف مفهومی شبکه‌های کامپیوتری، یعنی مدل OSI و مدل TCP/IP صحبت می‌کنیم و تعریف و جایگاه پروتکل Ethernet را در شبکه و نقشی که در کنار دیگر پروتکل‌ها بر عهده دارد را مشخص می‌کنیم. در بخش بعدی به منظور آشنایی اولیه با پروتکل اترنت، به طور خلاصه مشخصاتی از این پروتکل ارائه شده است.

Embedded Ethernet  و Industrial Ethernet

در انتهای این فصل در مورد دو دسته بندی کاربردی و مهم ، یعنی Embedded Ethernet  یا اترنت نهفته، Industrial Ethernet  یا اترنت صنعتی توضیح داده می‌شود. در فصل ششم در مورد طراحی سخت افزار Ethernet و روش‌های مختلف طراحی سخت افزار توسط تراشه‌های ارائه شده در بازار دنیا می‌پردازیم.

طراحی پروژه با تراشه ENC28J60

با توجه به استفاده از تراشه ENC28J60 در پروژه این مقاله در فصل هفتم با توجه به دیتاشیت این تراشه، اطلاعات لازم برای پیاده سازی این تراشه ارائه خواهد شد.

 

دانلود فایل PDF

 

منابع و نویسنده

  • نویسنده مقاله : محمد حسین کوهی قمصری (از نویسندگان وبسایت Melec.ir )
  • تعداد صفحات مقاله: 333 صفحه
  • با تشکر از آقای مهندس اوژن کی نژاد مدیر وبسایت knowledgeplus که حامی نوشتن این مقاله جامع بودن.
  •  میکرودیزاینرالکترونیک

 

مطلب قبلیپروژه تشخیص آلودگی هوا
مطلب بعدیراه اندازی موتور براشلس با سنسور اثر هال

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید