مبدل فلای بک

0
104
مبدل فلای بک
مبدل فلای بک

چکیده

مبدل فلای بک در تبدیل AC/DC و DC/DC استفاده میشود. با ایزولاسیون گالوانیک بین ورودی و خروجی ها. مبدل فلای بک یک مبدل باک-بوست با جداکننده القاگر جهت تشکیل یک ترانسفورمر است. بنابراین نسبت های ولتاژ با یک بهره مضاعف از ایزولاسیون ضریب خورده اند. هنگام راندن مثلا یک لامپ پلاسما یا یک چند برابر کننده ولتاژ دیود یکسو ساز مبدل بوست نادیده گرفته شده و این وسیله ترنسفورمر فلای بک نامیده میشود.

مقدمه

شماتیک یک مبدل کانورتر در شکل یک دیده میشود. این با آن مبدل باک بوست معادل و برابر است. به همراه جدا کننده القاگر برای ایجاد یک ترنسفورمر. بنابر این شاخص عملکرد هر دو مبدل بسیار ساده میباشد. وقتی سوییچ بسته است اولیه ترانسفورمر مستقیما به منبع ولتاژ ورودی متصل شده است. جهت باقی ماندن و نگهداری انرژی در ترنسفورمر جریان اولیه و شارش مغناطیسی در ترانسفورمر افزایش میابد. ولتاژ ثانویه منفی میباشد بنابراین دیود معکوس بایاس شده است . خازن خروجی انرژی را برای بار خروجی تامین میکند. وقتی سوییچ باز است جریان اولیه و شار مغناطیسی سقوط میکند . ولتاژ ثانویه مثبت است . و دیود بایاس مستقیم به جریان اجازه میدهد تا از ترنسفورمر جریان پیدا کند . انرژی از هسته ترنسفورمر خازن را دوباره شارژ میکند و بار را تامین میکند . عملکرد نگهداری انرژی در ترنسفورمر قبل از انتقال به خروجی مبدل به این توپولوژی اجازه میدهد تا به آسانی چندین خروجی با مدار اضافی کوچکی تولید کند. اگرچه ولتاژ های خروجی باید قادر باشند در میان نسبت چرخش با یکدیگر تطبیق یابند . همچنین به ریل کنترل کننده نیاز است که باید لود میشده است که قبل از لودینگ در ریل های کنترل نشده استفاده شده است . این به دلیل اجازه دادن به PWM برای باز کردن و تامین انرژی کافی برای ترنسفورمر میباشد.

متن مقاله

  • ترانسفورماتور فلای بک

 

ترانسفورماتور فلای بک

 

ترانسفورماتور فلای بک
ترانسفورماتور فلای بک

ترانسفورماتورهای فلای بک نوعی از ترانسفورماتور الکتریکی هستند که برای تولید سیگنالهای ولتاژ بالا با فرکانس نسبتاً زیاد در نظر گرفته شده اند. این سیگنال ها معمولاً به شکل دندان اره ای هستند. بیشتر اوقات، این ترانسفورماتورها به عنوان ترانسفورماتورهای خروجی خط (LOPT) نیز گفته می شوند. هدف اصلی از اختراع این ترانسفورماتورها، آسانتر کردن کنترل حرکت پرتوهای الکترونی در لامپ اشعه کاتد (CRT) بود. امروزه، این ترانسفورماتورها تا حد زیادی در منبع تغذیه سوئیچینگ (SMPS) مورد استفاده قرار می گیرند. ترانسفورماتورهای خروجی خط را می توان در هر دو حالت منبع ولتاژ بالا (بالاتر از 10 کیلو ولت) و همچنین ولتاژ کم (3 ولت) استفاده کرد.
در منابع تغذیه سوئیچینگ جداسازی ورودی-خروجی معمولا توسط ترانسفورماتور انجام می‌شود. در منبع تغذیه فلایبک ترانسفورماتور علاوه بر کار اصلی خود وظیفه یک چک را بر عهده دارد پس بهتر است که این قطعه را چک–ترانسفورماتور بنامیم.
منبع تغذیه فلایبک جزء منابعی است که انرژی شار درون هسته در فاصله هوایی ذخیره میشود .بر خلاف منابع دیگر که هسته فقط نقش انتقال دهنده شار از اولیه به ثانویه می باشد .

مبدل فلای بک
مبدل فلای بک

 

 

منبع: برنیکا

مطلب قبلیPCB مبدل SMD به DIP برای tqfp100
مطلب بعدیکارت ویزیت USB دار

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید