عکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائی

0
275
عکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائی
عکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائی

کوره القائی چیست ؟

کوره القائی دستگاهی است الکتریکی که می‌تواند با عامل محرکه جریان متناوب به سیم پیچی که دور مواد ذوب شونده فلزی پیچیده شده آن را ذوب کند.توصیه می کنم عکس ها را از دست ندهید.

مکانیزم کار کوره القائی

با عبور جریان متناوب از کویل مسی دور کوره میدان مغناطیسی در داخل کویل به وجود می­‌آید که این میدان مغناطیسی در اثر برخورد با سطح قراضه موجود در داخل کوره که هسته را می­‌سازد، سبب به وجود آمدن جریان الکتریکی درهسته می­‌گردد. جریان الکتریکی القایی با عبور از هسته کوره که دارای مقاومت الکتریکی می­‌باشد سبب ایجاد حرارت می­‌شود. در حقیقت کوره القایی را می­‌توان به عنوان یک مبدل جریان در نظر گرفت که کویل کوره مدار اولیه و هسته (قراضه) داخل کوره مدار ثانویه را تشکیل می­‌دهد.

لازم به ذکر است که هسته کوره بایستی هادی جریان الکتریسیته باشد در غیر این صورت گرمایی ایجاد نخواهد شد. جهت جریان در کویل با جهت جریان در مذاب عکس یکدیگرند و همین موضوع باعث تلاطم ذوب در کوره های القایی می­‌شود که علت اصلی آن پایین بودن فرکانس کوره است و عمدتا در کوره های فرکانس برق شهر دیده می­‌شود .

با افزایش فرکانس در کوره ها شدت این تلاطم کاهش می­‌یابد بطوری که در کوره های فرکانس بالا حداقل تلاطم ذوب را مشاهده می­‌کنیم. این کوره ها جهت ذوب فولاد مناسب هستند، زیرا کاهش تلاطم باعث کاهش میزان اکسیداسیون سطحی مذاب فولاد می­‌گردد.

 

عکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائی

عکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائیعکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائی

عکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائی
عکس هایی از مراحل عملکرد کوره القائی

 

منبع:  میکرودیزاینرالکترونیک

 

 

مطلب قبلیروبات حفظ تعادل از نوع آنالوگ
مطلب بعدیمنبع تغذیه سوئیچینگ DC به DC با رنج 0-30 ولت 3 آمپر دیجیتال

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید