معرفی ماژول‌های Wi-Fi با هسته‌ی ESP8266

0
358
ماژول‌های Wi-Fi با هسته‌ی ESP8266
ماژول‌های Wi-Fi با هسته‌ی ESP8266

هسته‌ی ESP8266 یک تراشه جهت ایجاد ارتباط بی‌سیم Wi-Fi می‌باشد که به راحتی می‌توان آن را به روتر یا اکسس‌پوینت وصل نمود و اطلاعاتی را از طریق اینترنت ارسال و یا دریافت نمود. همچنین می‌توان از طریق گوشی‌های موبایل که از فناوری Wi-Fi پشتیبانی می‌کنند به این ماژول وصل شد و دستوراتی را به آن ارسال و یا دریافت نمود. تراشه ESP8266 دارای یک میکروکنترلر 32بیتی با حافظه فلش 4 تا 32 مگابایت و سرعت 80 مگاهرتز بوده که به صورت SOC (System On Chip) می‌باشد و دارای پروتکل TCP/IP مجتمع می‌باشد. از امکانات دیگر این تراشه می‌توان به قابلیت برنامه‌ریزی مجدد آن مانند یک میکروکنترلر اشاره کرد. ماژول در دو مد Station  و  Access Point قابل پیکربندی می‌باشد. این تراشه دارای پروتکل ارتباطی سریال شامل UART, SPI, I2C می‌باشد و لذا می‌تواند با تمام میکروکنترلرهایی که پروتکل‌های مذکور را پشتیبانی می‌کنند ارتباط برقرار کند. ارتباط با تراشه و تنظیمات آن از طریق دستورات AT Command  امکان‌پذیر می‌باشد.

از کاربردهای این ماژول می‌توان به ایجاد ارتباط با انواع دستگاه‌های دارای Wi-Fi از قبیل گوشی‌های موبایل، مودم‌ها وکامپیوترها اشاره کرد، و به طور خلاصه می‌توان گفت با کمک این ماژول می‌توان مدارات الکترونیکی خود را از طریق اینترنت یا گوشی موبایل کنترل کنید.

مدل‌های مختلفی از این ماژول در بازار وجود دارد که بسته به نوع آن از ارتباطات جانبی متنوعی از جمله پین‌های ورودی خروجی(GPIO)  ، ارتباط سریال  UART,SPI,I2Cپشتیبانی می‌کنند. هر کدام از ماژول‌های ساخته‌شده که با نام‌های  ESP-01، ESP-02  و … تا ESP-14 تولید و به فروش می‌رسند دارای مشخصات مختلفی هستند، در زیر مشخصات و امکانات هر کدام ذکر شده است.

ماژول‌های Wi-Fi با هسته‌ی ESP8266
ماژول‌های Wi-Fi با هسته‌ی ESP8266
ماژول‌های Wi-Fi با هسته‌ی ESP8266
ماژول‌های Wi-Fi با هسته‌ی ESP8266

سایت مرجع: ECA.ir

منبع: وبسایت بعثت الکترونیک

مطلب قبلیهمه چیز در مورد STM8
مطلب بعدیآموزش میکروپایتون با ESP8266

پاسخ دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید